Työnohjauspalvelut

Työelämän jatkuva muutos koettelee niin työntekijöiden kuin esimiestenkin työssäjaksamista ja työmotivaatiota. Työyhteisöiden huonon työilmapiirin vuoksi menetetään vuosittain isoja summia rahaa mm. sairaspoissaoloina. Kritiikin kohteina on usein työolot, työskentelytapa, työilmapiiri, esimies- ja alaissuhteet.

Työhyvinvointi ylläpysyy parhaiten avoimuuteen perustuvalla työkulttuurilla, jossa henkilöstöä osallistetaan toiminnan kehittämiseen, henkilöstön osaaminen varmistetaan ja työhyvinvointiin satsataan. Joskus on kuitenkin tilanteita, jolloin työyhteisö ei enää selviä yksin vaan tarvitsee ulkopuolista työnohjausta paremman työilmapiirin saavuttamiseen ja työmotivaation palauttamiseen. 

Olen tehnyt yhteisötyönohjaajan koulutuksen vuonna 2003. Työnohjauspalveluissani yhdistän voimavara- ja ratkaisukeskeisiämenetelmiä yhteisölliseen työnohjaukseen. Työskentelymenetelmät ovat osallistavia. Työnohjauksessa  haetaan yhdessä työntekijöiden ja esimiesten kanssa voimaannuttavia ja tulevaisuuteen suuntaavia ratkaisuja työyhteisöjen ongelmatilanteisiin. 

Työnohjaus on työntekijän henkilökohtaista  tai  työyhteisön ryhmäohjausta.
Työnohjauksen hinta 90-160 €/ 45 min (+ alv 24%)  muodostuu osallistujien määrän ja työnohjausjakson keston mukaan, joka määritellään työnohjaussopimuksessa.

Ota yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu (@) katriluukka.fi tai soita 041-5012060, niin tutkitaan yhdessä, miten voisin työnohjauksellisin keinoin auttaa sinua ja/tai työyhteisöäsi saavuttamaan työniloa ja tekemisen meininkiä.